AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

I tokom jučerašnjeg dana televizija Pink bila je najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen. Sa 16 odsto udela u gledanosti, televizija Pink je bila ubedljivo najgledanija u odnosu na sve komercijalne emitere. Pored totala, ružičasta televizija ostvarila je značajnu prednost i u posebnim grupama gledalaca – među publikom starosti od 18 do 49 godina, u istoj starosnoj grupi ali iz prestonice, među urbanom populacijom, kao i među gledaocima sa teritorije Beograda. Tradicionalno, televizija Pink je sa 20 odsto auditorijuma bila apsolutno najgledanija u kategoriji ženske publike, kako u odnosu na sve komercijalne televizije, tako i u odnosu na Javni servis Srbije.

Foto: TV Pink Printscreen

Pinkova centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ bila je najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je „Nacionalni dnevnik u 13“, kao i „Popodnevni dnevnik“, koji je pratilo 18 odsto auditorijuma.

Foto: PROMO

Naš domaći serijski program i je i tokom jučerašnjeg dana ostvario fantastične rezultate – sitkom „Nek ide život“ zauzeo je visoku poziciju na listi najgledanijih TV formata. Podjednako dobre rezultate ostvario je i Pinkov inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Fatalna ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Večernji termin bio je rezervisan za najgledaniju late night emisiju „Ami G Show“ uz koju je bilo više od 1.000.000 gledalaca. Autorska emisija Ognjena Amidžića se sa 21 odsto auditorijuma našla u top 10 najgledanijih emisija na svim televizijama.

Dan za nama obeležila su dešavanja u četvrtoj sezoni „Zadruge“. Pored direktnih uključenja, neverovatnih 27 odsto gledalaca pratilo je žurku u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima!

#Gledanost