AKTUELNO

Hvala vam na ukazanom poverenju.

I tokom jučerašnjeg dana, televizija Pink je bila najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen. Pored toga što je sa 17 odsto udela u gledanosti bila ubedljivo najgledanija u totalu, televizija Pink ostvarila je prednost i u posebnim grupama gledalaca – među gledaocima starosti od 18 do 49 godina, u istoj starosnoj grupi ali iz prestonice, među urbanom populacijom, kao i među gledaocima sa teritorije Beograda. Televizija Pink je sa 20 odsto auditorijuma neprikosnovena među svim televizijama, uključujući i Javni servis Srbije, u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Pinkova centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je sa više od 1.000.000 gledalaca bila ubedljivo najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je i „Nacionalni dnevnik u 10“, „Nacionalni dnevnik u 13“ kao i „Popodnevni dnevnik“.

Foto: TV Pink

Naš domaći serijski program i je i tokom jučerašnjeg dana ostvario fantastične rezultate – sitkom „Nek ide život“ zauzeo je visoku poziciju na listi najgledanijih TV formata. Podjednako dobre rezultate ostvario je i Pinkov inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Fatalna ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: PROMO

Večernji termin bio je rezervisan za najgledaniju late night emisiju „Ami G Show“ uz koju je bilo više od 1.000.000 gledalaca, odnosno 18 odsto auditorijuma.

Foto: STUD1ONE/Pink.rs

Dan za nama obeležila su dešavanja u četvrtoj sezoni „Zadruge“. Pored direktnih uključenja, neverovatnih 25 odsto auditorijuma, odnosno svaki četvrti gledalac, pratio je žurku u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima!

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink