AKTUELNO

Kako bi uvek bili pravovremeno informisani uz najbolji zabavni i rijaliti TV program gledaoci u Srbiji su i ovog vikenda birali Pink.

U nedelju je TV Pink bila najgledanija stanica u Srbiji, ispred svih ostalih komercijalnih tv stanica, ali i Javnog servisa, kako u ukupnom broju tako i u pojednicnim grupama gledalaca.

Foto: TV Pink Printscreen

Svih prethodnih dana iza nas, Pinkov informativni program je ubedljivo najgledaniji, kako u udarnom tako i u svim ostalim terminima. Nacionalni dnevnik je prvi na listi najgledanijih emisija na TV Pink, dok je ''Novo jutro'' u jučerasnjem danu najgledaniji Jutarnji program svih komercijalnih emitera.

Foto: TV Pink

Pored toga, neverovatne rezultate postize i ovonedeljno izdanje emisije ''Hit tvit'' sa fantastičnih 1.400.000 gledalaca. Među njima je i konferencija za stampu kriznog staba, uz koju je u petak bilo vise od 20 odsto gledalaca.

Foto: Tv Pink

Pinkov serijski program je uvek na vrhu liste najgledanijih, serije: ''Zakletva'', ''Fatalna ljubav'', ali i domaći sitkom ''Nek ide život''.

Foto: TV Pink Printscreen

Prate je emisije i ziva uključenja u Zadrugu, medju kojima je najviše reakcija ovog vikenda izazvala Đuskovizija, koja je pored velike pomame na drustvenim mrezama privukla i vise od neverovatnih 1.200.000 gledalaca.

Foto: Pink.rs/Pexels

Emisije zabavnog karaktera ''Magazin In'' i ''Premijera vikend specijal'' i dalje razonode armiju od 1.200.000 gledalaca i ove nedelje, dok je najhumaniji TV format ''Kuća od srca'' izbor velikog broja gledalaca iz svih delova zemlje.

Foto: Logo

Foto: TvPink

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost

#TV Pink