AKTUELNO

Iznenađenjima nikada kraja.

Publika u regionu sa nestrpljenjem je dočekala najnoviju numeru Željka Mitrovića i njegovog benda MONX. Ova ekipa nastavila je u vatrenom i veselom gruvu, kao pravi vesnik proleća. Pesma “Hram” sa sobom donosi seksi bit, „Predivan osećaj“ – što bi Đorđe Miljenović – Skaj Vikler otpevao. Razigranost, polet i adekvatna brzina ritma čine ovu pesmu apsolutno zaraznom i hitičnom, baš kao i predhodne. Čini se da Željko Mitrović sa svojom ekipom je našao pravi patern koji paše mnogobrojnoj publici u regionu i uspeo je da svoju emociju valjano sa njom i iskomunicira.

Foto: Pink.rs/J.Simonović

Iskrenost i požrtvovanost u svemu što radi, su karakteristike ovog sve samo ne običnog biznismena. Tako je i sa ovom pesmom. Željko Mitrović, odavno je u širokim krugovima poznat kao veliki poštovalac organskog zvuka, kao i da je vrsni basista koji može da svojim umećem na bas gitari da bude barabar sa svetskim zvezdama.

Foto: Pink.rs/J.Simonović

Samim tim što sebe daje apsolutno u svemu što radi, neće ni malo biti čudno da i numera “Hram” zavrednuje višemilionske preglede na Youtube-u. “Hram” obiluje seksi bitom, zavodljiva je i dovoljno snažna da ostavi utisak i da bude neizostavna na plejlistama mnogih ovog proleća. Skaj Vikler se vokalno odlično snašao u svom novom izvođenju i pokazao da je njegov glas spreman da se prilagodi svakakvim pop-rok-fank varijacijama. Ono što je svakako upečatljivo i prepoznatljivo je to da je Željku i MONX ekipi ovog puta inspiracija bila muzička ikona-Princ! Klasična Prinčeva zavodljivost i senzualnost, upakovana u moderan aranžman koje novo vreme donosi. Nema sumnje, Princ bi bio ponosan da ima priliku da čuje kakav snažan utisak je ostavio na ovu mladu ekipu talentovanih ljudi,koji su inspiraciju ovog puta potražili i saživeli se sa ostvarenjima koje je generacijama koje dolaze ostavio u amanet.

Foto: Pink.rs/J.Simonović

Foto: Pink.rs/J.Simonović

“Hram” je definitivno pravi odabir za sve generacije. Ne moguće je ostati imun na ovaj bit i emociju koju su nam je bend MONX poklonio. Savršena kockica muzičkog mozaika, koji je svojoj publici Mitrović pažljivo izabrao i potrudio se da ovaj osećaj poleta, senzualnosti i dobrog vajba još dugo živi u nama. I da traje.

Foto: Pink.rs/J.Simonović

Autor: S.P.

#Izazov

#Monx

#hram

#nova pesma

#novi spot

#Đorđe Miljenović Skaj Wikler

#Željko Mitrović