AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

Još jedan dan televizija Pink završila je kao najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen. Osim što je u totalu bila gledanija od svih komercijalnih emitera, televizija Pink ostvarila je prednost i u posebnim grupama gledalaca – među publikom starosti od 18 do 49 godina, u istoj starosnoj kategoriji ali iz prestonice, među urbanom populacijom, ali i među gledaocima sa teritorije Beograda. Televizija Pink je sa 21 odsto auditorijuma bila aposlutno njagledanija u kategoriji ženske publike – u odnosu na komercijalne televizije, kao i Javni servis Srbije.

Foto: TV Pink Printscreen

I tokom jučerašnjeg dana, „Nacionalni dnevnik“ je sa blizu 1.050.000 gledalaca bio najgledanija informaivna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je „Nacionalni dnevnik u 10“ i „Popodnevni dnevnik“ koji je pratio svaki četvrti gledalac u Srbiji. Direktan prenos posete predsednika Aleksandra Vučića Sarajevu, kada je uručio kontigent vakcina koji Srbija donira Bosni i Hercegovini, je na televiziji Pink gledalo 22 odsto auditorijuma.

Sinoćnu epizodu najgledanije late night emisije „Ami G Show“, koja je bila posvećena glumcu Marinku Madžgalju, pratilo je čak 18 odsto publike.

Naš domaći serijski program i je i tokom jučerašnjeg dana ostvario fantastične rezultate – sitkom „Nek ide život“ zauzeo je visoku poziciju na listi najgledanijih TV formata. Podjednako dobre rezultate ostvario je i Pinkov inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Fatalna ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: Promo

Turbulentna dešavanja u „Zadruzi 4“ pratili ste i tokom jučerašnjeg dana, a pored direktnih uključenja, neverovatnih 26 odsto auditorijuma je bilo uz žurku u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima.

#Gledanost