AKTUELNO

Televizija Pink je i tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen.

Pored toga što je sa 18 odsto udela u gedanosti bila ubedljivo najgledanija u odnosu na sve komercijalne emitere, televizija Pink je ostvarila prednost i u posebnim grupama gledalaca – među gledaocima starosti od 18 do 49 godina, u istoj starosnoj kategoriji ali iz prestonice, među urbanom populacijom, ali i među gledaocima sa teritorije Beograda. Sa 22 odsto auditorijuma, televizija Pink je bila apsolutno najgledanija u kategoriji ženske publike – u odnosu na sve komercijalne emitere ali i Javni servis Srbije.

Pinkova centralna informativna emisija ''Nacionalni dnevnik'' je sa blizu 1.200.000 gledalaca i tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je ''Nacionalni dnevnik u 10'' i ''Popodnevni dnevnik''.

Foto: TV Pink

I naši zabavni formati ostvarili su odlične rezultate. Nova epizoda jedinstvenog šou programa za upoznavanje ''Brak na neviđeno'' je sa 20 odsto auditorijuma ušla u top 10 najgledanijih formata na svim televizijama.

Foto: Logo

Naš domaći serijski program i je i tokom jučerašnjeg dana ostvario fantastične rezultate – sitkom ''Nek ide život'' zauzeo je visoku poziciju na listi najgledanijih TV formata. Podjednako dobre rezultate ostvario je i Pinkov inostrani igrani program – serije ''Zakletva'' i ''Fatalna ljubav'' našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: Promo

Foto: TV Pink Printscreen

Dan za nama obeležila su turbulnetna dešavanja u četvrtoj sezoni ''Zadruge“. Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, milionski auditorijum bio je uz emisiju ''Zadruga 4 – Pitanja gledalaca'' u popodnevnom terminu, dok je čak 29 odsto gledalaca pratilo emisiju ''Zadruga 4 – Gledanje snimaka'' u noćnom terminu.

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost

#TV Pink