AKTUELNO

Još jednu nedelju televizija Pink je započela kao najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen.

Pored totala, televizija Pink je bila gledanija u odnosu na sve komercijalne emitere i u posebnim grupama gledalaca – među gledaocima starosti od 18 do 49 godina, u istoj starosnoj kategoriji ali iz prestonice, među urbanom populacijom, kao i među gledaocima sa teritorije Beograda.

Foto: TV Pink Printscreen

Televizija Pink je sa 22 odsto auditorijuma bila ubedljivo najgledanija u kategoriji ženske publike, kako među komercijalnim televizijama, tako i u odnosu na Javni servis Srbije.

Specijalno izdanje „Nacionalnig dnevnika“, pod nazivom „Vesti sa Srđanom Predojevićem“, je sa 17 odsto publike zauzelo 5. mesto na top listi najgledanijih formata na svim televizijama. Pinkovu centralnu informativnu emisiju ''Nacionalni dnevnik'' pratilo je skoro 1.100.000 gledalaca, a njihov izbor bili su i ostali informativni formati: ''Nacionalni dnevnik u 13'', ''Popodnevni dnevnik'' kao i sportske vesti.

Foto: TV Pink

Naš domaći serijski program i je i tokom jučerašnjeg dana ostvario fantastične rezultate – sitkom ''Nek ide život'' zauzeo je visoku poziciju na listi najgledanijih TV formata. Podjednako dobre rezultate ostvario je i Pinkov inostrani igrani program – serije ''Zakletva'' i ''Fatalna ljubav'' našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: PROMO

Jučerašnji dan obeležila su turbulentna dešavanja u četvrtoj sezoni ''Zadruge''. Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti, milionska publika je pratila emisiju ''Izbor potrčka'', dok je 27 odsto gledalaca bilo uz ''Pretres nedelje sa Milanom''.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost

#TV Pink