AKTUELNO

Vikend za nama protekao je u znaku televizije Pink - prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencije Nilsen, televizija Pink je bila najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, dok je u subotu bila gledanija i od Javnog servisa Srbije.

Pored totala, televizija Pink bila je gledanija i u posebnim grupama gledalaca – među publikom starosti od 18 do 49 godina, u istoj kategoriji ali iz prestonice, među urbanom populacijom, kao i među gledaocima sa teritorije Beograda. Tokom sva tri dana vikenda, televizija Pink bila je neprikosnoveni lider u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Naši informativni formati bili su izbor milionske publike. Ekskluzivni intervju Gordane Uzelac sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem tokom prve zvanične posete Kraljevini Bahrein je sa blizu 1.100.000 gledalaca zauzeo 4. poziciju na listi najgledanijih formata na svim televizijama.

Foto: TV Pink Printscreen

„Nacionalni dnevnik“ je u danima vikenda bio najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede ga „Jutarnji dnevnik“, „Nacionalni dnevnik u 10“, „Nacionalni dnevnik u 13“, „Popodnevni dnevnik“, kao i Pinkove sportske vesti. Uz najgledaniji politički talk show „Hit Tvit“ sinoć je bilo skoro 1.400.000 gledalaca! Tokom subote i nedelje „Novo jutro“ je sa gotovo 1.100.000 gledalaca i 21 odsto udela u gledanosti bilo najgledaniji jutarnji program u Srbiji – u odnosu na jutarnje programe svih komercijalnih emitera, ali i Javnog servisa.

Foto: TV Pink Printscreen

Na listu najgledanijih formata u subotu su se upisali reprizno izdanje „Paparazzo lova“, kao i autorska emisija Sanje Marinković, „Magazin In“. U nedelju je uz „Kuću od srca“ bilo 18 odsto auditorijuma, dok je najgledaniju emisiju o poznatima „Premijera – Vikend specijal“ pratilo blizu 1.400.000 gledalaca.

Verna Pinkova publika bila je uz naš domaći i inostrani igrani program – serije „Nek ide život“, „Zakletva“ i „Fatalna ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Pored direktnih uključenja u „Zadrugu 4“, milionska publika pratila je emisije „Gledanje snimaka“ i „Nominacije“. Čak 1.000.000 gledalaca bilo je uz emisiju “Pitanja novinara”, dok je 21 odsto auditorijuma pratilo izbacivanje iz najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima.

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

#TV Pink

#istraživanje gledanosti