AKTUELNO

Novu nedelju televizija Pink započela je kao najgledanija komercijalna televizija u zemlji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen.

Pored toga što je sa 18 odsto udela u gledanosti bila najgledanija u totalu, televizija Pink je ostvarila prednost u odnosu na komercijalne televizije i u grupi gledalaca starosti od 18 do 49 godina iz prestonice, među urbanom populacijom, kao i među gledaocima sa teritorije Beograda. Sa 21 odsto auditorijuma, televizija Pink bila je neprikosnoveni lider u kategoriji ženske publike – kako u odnosu na komercijalne emitere, tako i u odnosu na Javni servis Srbije.

Foto: TV Pink Printscreen

Centralna informativna emisija ''Nacionalni dnevnik'' je sa blizu 1.200.000 gledalaca bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih televizija, a slede je ''Nacionalni dnevnik u 10'', ''Nacionalni dnevnik u 13'' i ''Popodnevni dnevnik''. ''Novo jutro'' je sa skoro 1.100.000 gledalaca bilo najgledaniji jutarnji program u Srbiji – u odnosu na jutarnje programe svih komercijalnih televizija, ali i Javnog servisa.

Foto: TV Pink

Kratke forma vesti o poznatima ''Ekskluzivno“ i „Premijera“ upisale su se na listu najgledanijih TV formata, dok su naše serije inostrane produkcije, ''Zakletva'' i ''Fatalna ljubav'' ušle u sam vrh gledanosti.

Foto: Promo

Dan za nama obeležila je i ''Zadruga 4''. Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, milionska publika pratila je emisiju ''Izbor potrčka'', dok je čak 25 odsto auditorijuma, odnosno svaki četvrti gledalac, bio uz emisiju ''Pretres nedelje sa Milanom''.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost

#TV Pink