AKTUELNO

Prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencije Nilsen, televizija Pink tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija televizija u Srbiji. Sa 18 odsto udela u gledanosti, televizija Pink je ostavila iza sebe sve komercijalne emitere, ali i Javni servis Srbije.

Pored totala, televizija Pink bila je gledanija i među urbanom populacijom, ali i mešu gledaocima sa teritorije Beograda. Kada je reč o kategoriji ženske publike, televizija Pink je sa 21 odsto auditorijuma bila apsolutno najgledanija u odnosu na sve televizije.

Foto: TV Pink Printscreen

Centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je u danu za nama sa blizu 1.400.000 gledalacazauzela 6. poziciju na listi najgledanijih TV formata, a slede je „Nacionalni dnevnik u 13“ i „Popodnevni dnevnik“. Direktan prenos obraćanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića iz Lajkovca je na televiziji Pink pratilo čak 20 odsto gledalaca.

Foto: TV Pink Printscreen

„Ami G Show“ je još jednom potvrdio titulu najgledanije late night emisije – sa više od 1.000.000 gledalaca, autorska emisija Ognjena Amidžića bila je apsolutno najgledanija zabavna emisija u svom terminu. Na listu najgledanijih emisija tokom jučerašnjeg dana upisala se i kratka forma vesti o poznatima „Ekskluzivno“.

Foto: TV Pink Printscreen

Izbor milionske publike bio je naš inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Fatalna ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: Promo

Pored direktnih uključenja u „Zadrugu 4“, čak 23 odsto auditorijuma je sinoć pratilo žurku u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima.

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost