AKTUELNO

Još jedan dan televizija Pink završila je kao najgledanija televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen.

Sa 17 odsto udela u gledanosti, televizija Pink bila ja ubedljivo gledanija od svih komercijalnih emitera, ali i Javnog servisa Srbije. Pored totala, televizija Pink bila je gledanija i među urbanom populacijom, ali i među gledaocima sa teritorije Beograda. Tradicionalno, televizija Pink je sa 19 odsto udela u gledanosti bila apsolutno najgledanija u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Centralna informativna emisija ''Nacionalni dnevnik'' je i tokom jučerašnjeg dana bila apsolutno najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je ''Nacionalni dnevnik u 10'' i ''Popodnevni dnevnik''.

Foto: TV Pink

U večernjem terminu, odliče rezultate ostvarili su ''Paparazzo lov'' i ''DNK''. Novu epizodu „Paparazzo lova“ pratilo je blizu 900.000 gledalaca, dok je uz „DNK“ bilo 17 odsto auditorijuma.

Foto: TvPink

Izbor milionske publike bio je naš inostrani igrani program – serije ''Zakletva'' i ''Fatalna ljubav'' našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: Promo

Pored toga što je milionski auditorijum sva turbulentna dešavanja pratio u direktnim uključenjima u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima ''Zadruga 4'', neverovatnih 27 odsto auditorijuma bilo je uz emisiju ''Pitanja gledalaca“.

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost

#TV Pink