AKTUELNO

Da joj već na početku sve bude jasno!

Ovonedeljno izdanje emisije “Magazin inSanje Marinković biće posebno uzbudljivo – autorka i voditeljka u studiju je ugostila bračni par Joksimović, Nevenu i Sašu, popularne Trajkoviće Slađu i Đanija, novinarku Snežanu Dakić, ali i folk pevačicu Gocu Božinovsku, koja je govorila o odnosu koji ima sa svojom snajom Bojanom Rodić, koja će joj uskoro podariti unuče.

Foto: TV Pink Printscreen

Bojana je, inače, u emotivnoj vezi sa Gocinim sinom Mirkom Šijanom, sa kojim čeka njihovo prvo dete. Već se uselila u porodičnu kuću u Surčinu, a od svekrve Goce odmah je dobila savet zlata vredan, o čemu je pevačica otvoreno pričala u “Magazinu in”.

Foto: TV Pink Printscreen, Instagram

Nikad nemoj da mi se žališ, ti si gazdarica njegova! Sad šta uradiš od njega, takav će ti biti muž! Ako mu sad popustiš, zaboravi da ćeš ikada imati dobrog muža… Gvožđe se kuje dok je vruće – posavetovala je pevačica svoju snajku.

Foto: TV Pink Printscreen

I ostali gosti u studiju su bez ustezanja govorili svoja iskustva i razmišljanja na temu odnosa svekrva i snaja, a vi ne propustite novi “Magazin in” ove subote u 17h na Pinku!

Autor: D.T.

#Bojana Rodić

#Goca Božinovksa

#Magazin In

#Mirko Šijan

#Sanja Marinković