AKTUELNO

Prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencije Nilsen, televizija Pink je tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija televizija u Srbiji.

Sa 19 odsto udela u gledanosti, televizija Pink bila je gledanija od svih komercijalnih emitera i Javnog servisa Srbije, a pored totala, prednost je ostvaila među urbanom populacijom, kao i među gledaocima sa teritorije Beograda.

Televizija Pink je sa neverovatnih 22 odsto auditorijuma bila ubedljivo najgledanija u odnosu na sve televizije u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je u danu iza nas bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih televizija, a slede je „Nacionalni dnevnik u 10“, „Nacionalni dnevnik u 13“ i „Popodnevni dnevnik“. Direktan prenos početka radova na putu Novi Beograd – Surčin, u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, na televiziji Pink je pratilo 21 odsto auditorijuma.

Foto: TV Pink Printscreen

U večernjem terminu, odlične rezultate ostvarili su „Paparazzo lov“ i „DNK“. Sa gotovo 900.000 gledalaca, nova epizoda „Paparazzo lova“ zauzela je sedmu poziciju na listi najgledanijih TV formata, dok se na desetom mestu sa 21 odsto auditorijuma našla nova epizoda emisije „DNK“. Na ovu listu upisale su se i kratke forme vesti o poznatima „Premijera“ i „Ekskluzivno“.

Foto: TV Pink Printscreen

Izbor milionske publike bio je naš inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Fatalna ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Pored toga što je milionski auditorijum sva turbulentna dešavanja pratio u direktnim uključenjima u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima „Zadruga 4“, neverovatnih 29 odsto auditorijuma bilo je uz emisiju „Pitanja gledalaca“.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Televizija Pink

#istraživanje gledanosti