AKTUELNO

Prvog dana aprila, televizija Pink je bila najgledanija televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen.

Pored toga što je sa 20 odsto udela u gledanosti bila ubedljivo gledanija od svih komercijalnih emitera i Javnog servisa Srbije, televizija Pink ostvarila je prednost i među gledaocima starosti od 18 do 49 godina, u istoj starosnoj kategoriji ali iz prestonice, među urbanom populacijom, ali i mešu gledaocima sa teritorije Beograda. Sa čak 23 odsto auditorijuma, televizija Pink bila je apsolutno najgledanija u odnosu na sve televizije u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Centralna indormativna emisija ''Nacionalni dnevnik'' je i tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je „Jutarnji dnevnik“, ''Nacionalni dnevnik u 10'', ''Nacionalni dnevnik u 13'' i ''Popodnevni dnevnik''. Sa 23 odsto auditorijuma, ''Novo jutro'' bilo je najgledaniji jutarnji program u Srbiji – u odnosu na jutarnje programe svih komercijalnih emitera ali i Javnog servisa. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić juče je obišao radove na auto-putu Miloš Veliki, deonica Preljina-Požega, a direktan prenos je na televiziji Pink pratilo 20 odsto gledalaca.

Foto: TV Pink

Foto: TV Pink Printscreen

Nova epizoda jedinstvenog šou programa za upoznavanje ''Brak na neviđeno'' je sa 19 odsto auditorijuma zauzela osmu poziciju na listi najgledanijih TV formata, a na istu listu upisale su se i kratke forme emisija o poznatima ''Premijera“ i „Ekskluzivno“.

Foto: Logo

Izbor verne Pinkove publike bio je naš inostrani igrani program – serije ''Zakletva'' i ''Fatalna ljubav'' našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: Promo

Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima ''Zadruga 4'', milionska publika je u popodnevnom terminu pratila emisiju ''Pitanja gledalaca'', dok je 29 odsto auditorijuma bilo uz emisiju ''Gledanje snimaka'' u noćnom terminu.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost

#TV Pink