AKTUELNO

I tokom jučerašnjeg dana, televizija Pink bila je najgledanija komercijalna televizija, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen.

Pored toga što je u totalu bila aposlutno najgledanija u odnosu na sve komercijalne emitere, televizija Pink ostvarila je prednost i među gledaocima starosti od 18 do 49 godina iz prestonice, među urbanom populacijom, kao i među gledaocima sa teritorije Beograda.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa 20 odsto udela u gledanosti, televizija Pink bila je neprikosnoveni lider u kategoriji ženske publike u odnosu na sve komercijalne televizije, ali i Javni servis Srbije.

Centralna informativna emisija ''Nacionalni dnevnik'' je sa više od 1.100.000 gledalaca bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je ''Nacionalni dnevnik u 13'' i ''Popodnevni dnevnik''. Direktan prenos posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića Rudnoj Glavi u opštini Majdanpek, gde se i vakcinisao, je na televiziji Pink pratilo 18 odsto auditorijuma.

Foto: TV Pink

''Ami G Show'' je još jednom potvrdio titulu najgledanije late night emisije – sa više 1.000.000 gledalaca, autorska emisija Ognjena Amidžića bila je neprikosnovena u svom terminu.

Foto: TvPink

Izbor milionske publike bio je naš inostrani igrani program – serije ''Zakletva'' i ''Fatalna ljubav'' našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: Promo

Pored direktnih uključenja u ''Zadrugu 4'', čak 24 odsto auditorijuma je sinoć pratio žurku u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima.

Foto: Pink.rs, Unsplash

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost

#TV Pink