AKTUELNO

Ovo morate da vidite!

Željko Mitrović najnovijim video-snimkom uspeo je da još jednom pomeri granice i da izazove lavinu reakcija javnosti, koja je s nestrpljenjem iščekivala da čuje i vidi kakav im je sada novitet pripremio. Naime, devetnaesta nedelja muzičkog izazova u kom učestvuje Željko Mitrović sa svojim bendom MONX, iznedrila je devetnaestu pesmu pod nazivom „Anđeo i spasilac“, kao i njen video. Još jedna potvrda da MONX mašina ne staje, da iz nedelje u nedelju vredno radi na stvaranju novih hitova, koje oduševljavaju sve generacije i ljubitelje dobrog organskog zvuka u regionu – a milionski pregledi na Youtube-u tome idu u prilog.

Medijski mogul, Željko Mitrović, sa numerom „Anđeo i spasilac“ donosi potpunu novinu u svom muzičkom MONX opusu. I ako možemo u nekim trenucima da zapazimo Stingovske momente koji se prožimaju – ovakva pop-rok numera nudi jednu potpuno drugačiju emociju. Izvanredan i pre svega autentičan vokal nekadašnje Pinkove zvezdice Isidore Mitić, koja je stasala u gotovo pravu muzičku divu, dominantno boji ovu hitičnu numeru. Ali to nije sve!

Foto: Pink.rs/J.Simonović

Isidora, koja je na trećoj godini Fakulteta umetnosti u Nišu – odsek violina, u pesmi „Anđeo i spasilac“ ima i svoj zapaženi deo na violini, instrumentu koji je nju oblikovao kao mladu muzičarku i dao određenu specifičnost. A da bi ova numera imala svoju jačinu i autentičnost koja dobija ukus pravog hita već na prvo slušanje – pobrinuo se Željko Mitrović sa svojim prepoznatljivim bas izvođenjem i senzibilitetom koji ljubitelje dobrog zvuka, kao i muzičke kritičare – nikako ne ostavlja ravnodušnim. Mića za bubnjem, Aca za gitarom prave jednu opasno dobru muzičku celinu i potvrđuju da Mitrovićev izbor za muzičke saradnike je bio pravi i ozbiljno uspešan.

Foto: Pink.rs/J.Simonović

Bend MONX sada već ima određenu težinu i ozbiljnu validnost u muzičkom svetu, a samim tim i odgovornost da za sobom iz nedelje u nedelju stvara i ostavlja hitove koji će se pamtiti. Bez ikakve sumnje je da atmosfera u bendu kreira takav vajb među kreativcima, koje je Mitrović prepoznao i uzeo pod svoje okrilje, da sa lakoćom se dolazi do željenog proizvoda – da numere koje stvaraju i izvode umeju i te kako da zabave publiku, ali da ostave snažan pečat – što je karakteristika najvećih svetskih zvezda i umetnika.

Autor: Pink.rs