AKTUELNO

Još jedan vikend protekao je u znaku televizije Pink – prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencije Nilsen, televizija Pink je u petak bila najgledanija komercijalna televizija, dok je u subotu i nedelju bila najgledanija televizija u Srbiji – gledanija u odnosu na sve komercijalne emitere, ali i Javni servis Srbije.

Pored totala, televizija Pink ostvarila je predost i u kategoriji gledalaca starosti od 18 do 49 godina, u istoj kategoriji ali iz prestonice, među urbanom populacijom, kao i među gledaocima sa teritorije Beograda. Tokom sva tri dana vikenda, televizija Pink bila je neprikosnovena u odnosu na sve televizije u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Centralna informativna emisija ''Nacionalni dnevnik'' je tokom vikenda bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je ''Jutarnji dnevnik'', ''Nacionalni dnevnik u 10'', ''Nacionalni dnevnik u 13'', kao i ''Popodnevni dnevnik''. Sa više do 1.000.000 gledalaca, ''Novo jutro'' je u nedelju bilo najgledaniji jutarnji program u Srbiji – u odnosu na jutarnje programe svih komercijalnih emitera, ali i Javnog servisa Srbije. ''Hit Tvit'' je i sinoć sa skoro 1.400.000 gledalaca potvrdio titulu najgledanijeg počitičkog talk show programa.

Foto: TV Pink

Novu epizodu emisije ''Mladoženja ili gost'' je u petak pratilo više od 800.000 gledalaca. Subota je bila rezervisana za reprizno izdanje emisije ''Paparazzo lov'', dok je autorska emisija Sanje Marinković ''Magazin In'' sa 20 odsto auditorijuma zauzela 8. mesto na listi najgledanijih TV formata. Najhumaniji TV serijal ''Kuća od srca''' u nedelju je pratilo 16 odsto auditorijuma.

Foto: Logo

Verna Pinkova publika bila je uz naš inostrani igrani program – serije ''Zakletva'' i ''Fatalna ljubav'' našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: Promo

I ovaj vikend protekao je u znaku najgledanijeg rijalitija naovim prostorima ''Zadruga 4'' – nedelju je obeležila spektakularna Janjuševa i Aleksadrina svadba koju je pratilo skoro 1.200.000 gledalaca, a neverovatnih 27 odsto auditorijuma pratilo je njihovu prvu bračnu noć i emisiju ''Izbacivanje''. Pored direktnih uključenja, milionska publika pratila je i emisije ''Gledanje snimaka'', ''Momačko i devojačko veče'', ''Pitanja novinara'', dok je uz ''Nominacije'' bilo 22 odsto gledalaca.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost

#TV Pink