AKTUELNO

I ovu nedelju, televizija Pink započela je kao najgledanija televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen.

Pored toga što je sa 20 odsto auditorijuma bila najgledanija u totalu u odnosu a sve komercijalne emitere, ali i Javni servis Srbije, televizija Pink je ostvarila ubedljivu prednost i među gledaocima starosti od 18 do 49 godina, u istoj starosnoj kategoriji ali iz prestonice, među urbanom populacijom, kao i među gledaocima sa teritorije Beograda.

U kategoriji ženske publike, televizija Pink bila je apsolutno najgledanija u odnosu na sve televizije sa neverovatnih 24 odsto gledalaca – više nego duplo u odnosu na drugoplasiranu komercijalnu televiziju!

Foto: TV Pink Printscreen

Centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je i u danu iza nas bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je „Nacionalni dnevnik u 13“ i „Popodnevni dnevnik“.

Foto: TV Pink Printscreen

Izbor verne Pinkove publike bio je naš inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Fatalna ljubav“ su i tokom jučerašnjeg dana ušle u top 10 najgledanijih emisija u danu.

Foto: TV Pink Printscreen

Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima „Zadruga 4“, milionska publika pratila je emisiju „Izbor potrčka“, dok je neverovatnih 26 odsto gledalaca bilo uz „Pretres nedelje sa Milanom“.

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

#TV Pink

#istraživanje gledanosti