AKTUELNO

Još jedan vikend protekao je u znaku televizije Pink! Prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti, televizija Pink je u nedelju bila najgledanija komercijalna televizija, dok je u petak i subotu bila ubedljivo najgledanja televizija u Srbiji – gledanija i u odnosu na Javni servis Srbije.

Pored totala, televizija Pink bila je gledanija i među gledaocima starosti od 18 do 49 godina, u istoj kategoriji ali iz prestonice, među urbanom populacijom, kao i među gledaocima sa teritorije Beograda. Tradicionalno, televizija Pink bila je apsolutno najgledanija u odnosu na sve televizije u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Centralna informativna emisija ''Nacionalni dnevnik“ je tokom vikenda bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je ''Nacionalni dnevnik u 10“, ''Nacionalni dnevnik u 13“, kao i ''Popodnevni dnevnik“.

Sa blizu 1.000.000 gledalaca, ''Novo jutro“ je u subotu bilo najgledaniji jutarnji program u Srbiji – u odnosu na jutarnje programe svih komercijalnih emitera, ali i Javnog servisa Srbije.

Foto: Pink.rs

Direktan prenos obraćanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića nakon vojne vežbe ''Odbrana 2021“ u subotu je na televiziji Pink pratilo 14 odsto auditorijuma. ''Hit Tvit“ je i sinoć sa skoro 1.500.000 gledalaca potvrdio titulu najgledanijeg političkog talk show programa i zauzeo 8. poziciju na listi najgledanijih TV formata.

Foto: Tv Pink

I zabavne emisije bile su izbor milionske publike. Subota je bila rezervisana za reprizno izdanje emisije ''Paparazzo lov“, dok je autorska emisija Sanje Marinković ''Magazin In“ sa 19 odsto auditorijuma zauzela 8. mesto na listi najgledanijih emisija na svim televizijama. Najhumaniji TV serijal ''Kuća od srca“ u nedelju je pratilo 17 odsto auditorijuma, a najgledaniju emisiju o poznatima ''Premijera – Vikend specijal'' je pratilo skoro 1.200.000 gledalaca.

Foto: TvPink

Foto: Logo

Verna Pinkova publika bila je uz naš inostrani igrani program – serije ''Zakletva'' i ''Fatalna ljubav'' našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: PROMO

Pored direktnih uključenja u ''Zadrugu 4'', milionska publika bila je uz emisije ''Gledanje snimaka'', ''Nominacije'' i ''Pitanja novinara''. Čak 25 odsto auditorijuma je sinoć pratilo izbacivanje iz najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, a neverovatnih 28 odsto gledalaca je bilo uz ''Igru istine'' u petak.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost

#TV Pink