AKTUELNO

Još jedan vikend protekao je u znaku televizije Pink! Prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti, televizija Pink je bila najgledanija komercijalna televizija, dok je u subotu bila ubedljivo najgledanja televizija u Srbiji – gledanija i u odnosu na Javni servis Srbije.

Pored totala, televizija Pink bila je gledanija i među gledaocima starosti od 18 do 49 godina, u istoj kategoriji ali iz prestonice, među urbanom populacijom, kao i među gledaocima sa teritorije Beograda. Tradicionalno, televizija Pink bila je apsolutno najgledanija u odnosu na sve televizije u kategoriji ženske publike tokom sva tri dana vikenda.

Foto: TV Pink

Centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je tokom vikenda bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je “Jutarnji dnevnik”, „Nacionalni dnevnik u 10“, „Nacionalni dnevnik u 13“, kao i „Popodnevni dnevnik“. „Novo jutro“ je u subotu I nedelju bilo najgledaniji jutarnji program u Srbiji – u odnosu na jutarnje programe svih komercijalnih emitera, ali i Javnog servisa Srbije. Obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića iz Brisela je juče na televiziji Pink pratilo 15 odsto auditorijuma. „Hit Tvit“ je i sinoć sa blizu 1.300.000 gledalaca potvrdio titulu najgledanijeg političkog talk show programa.

Foto: TV Pink Printscreen

I zabavne emisije bile su izbor milionske publike. Subota je bila rezervisana za reprizno izdanje emisije „Paparazzo lov“, dok je autorska emisija Sanje Marinković „Magazin In“ ušla u top 10 najgledanijih emisija u danu. Najhumaniji TV serijal „Kuća od srca“ u nedelju je pratilo 17 odsto auditorijuma, a najgledanija emisija o poznatima „Premijera – Vikend specijal“ upisala se na listu najgledanijih TV formata.

Verna Pinkova publika bila je uz naš inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Fatalna ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: PROMO

Sa više od 1.000.000 gledalaca, spektakularna “Zadrugovizija – Život je maskenbal” zauzela je 8. poziciju na listi najgledanijih emisija. Pored direktnih uključenja u „Zadrugu 4“, milionska publika bila je uz emisije „Gledanje snimaka“ i „Nominacije“ i”. Čak 21 odsto auditorijuma je sinoć pratilo izbacivanje iz najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, a neverovatnih 24 odsto gledalaca je bilo uz „Igru istine“ u petak.

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Televizija Pink