AKTUELNO

Blistaju!

Jedna od omiljenih voditeljki ''Pink'' televizije, Dea Đurđević uživa u ljubavi sa kolegom Mladenom Mijatovićem već nekoliko godina. Njih dvoje spojio je posao, a iz poznanstva i drugarstva rodila se ljubav, kao iz bajke, zbog čega im se često i postavlja pitanje – kada će  ovaj poznati televizijski par stati na ludi kamen.

– Svi se šale sa mnom da nam je vreme za svadbu. Sve u svoje vreme. Idemo korak po korak. Uživamo u ljubavi i kada se svadba desi, desiće se. Sve ide svojim tokom, uopšte nismo opterećeni svadbom. Desiće se i to. Ne žurimo pred oltar. I kao devojčica sam se igrala pištoljima, tako da venčanicu nisam zamišljala – rekla je jednom prilikom za domaće medije lepa voditeljka, a sada je otkrila da je tajna njene ljubavi sa Mladenom u obostranom razumevanju.

Foto: TV Pink Printscreen

– Uživamo u zajedničkom životu i sve će doći na red prirodnim tokom. Mislim da je olakšavajuća okolnost raditi u istoj branši, jer oboje razumemo neizvesnost obaveza i posla kojim se bavimo. Tako da on razume moje duge kolegijume i pripreme emisija, putovanja koja imam kada radim tribine “Budimo bezbedni”, a ja sa druge strane imam potpuno razumevanje da posao novinara crne hronike nema kalendar i satnicu, i da u svakom momentu neplanirano mora da ode na teren. Mladen je veliki profesionalac i ja to maksimalno uvažavam – kaže Dea koja je u više navrata isticala da joj ne smeta što je verenik Mladen stariji od nje 20 godina.

Podsetimo, lepa voditeljka je 2019. godine doživela stravičnu saobraćajnu nezgodu i jedva je preživela. U najtežim trenucima najveća podrška bili su joj, kako je govorila, majka i Mladen.

Foto: Instagram.com/deadjurdjevic_official

Autor: M.M.

#Dea Đurđević

#Mladen Mijatović