AKTUELNO

Još jednu nedelju televizija Pink je započela kao najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen.

Sa 18 odsto udela u gledanosti, televizija Pink je tokom jučerašnjeg dana bila ubedljivo gledanija od svih komercijalnih emitera i više nego duplo gledanija od drugoplasirane komercijalne televizije. Pored totala, televizija Pink ostvarila je prednost i među gledaocima starosti od 18 do 49 godina, mešu urbanom populacijom, kao i među gledaocima sa teritorije Beograda. Tradicionalno, televizija Pink je sa 20 odsto auditorijuma bila neprikosnoveni lider u kategoriji ženske publike u odnosu na sve komercijalne televizije ali i Javni servis Srbije.

Foto: TV Pink Printscreen

Centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je i tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je „Jutarnji dnevnik“, „Nacionalni dnevnik u 10“ i „Popodnevni dnevnik“. „Novo jutro“ je sa 21 odsto auditorijuma u danu iza nas bilo najgledaniji jutarnji program u odnosu na jutarnje programe svih komercijalnih emitera.

Foto: TV Pink Printscreen

Verna Pinkova publika bila je uz naš inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Fatalna ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: TV Pink Printscreen

I jučerašnji dan protekao je u znaku „Zadruge 4“. Pored direktnih ukljucenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, 18 odsto gledalaca bilo je uz emisiju „Izbor potrčka“.

Foto: Pink.rs

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!