AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju.

Televizija Pink je tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen.

Pored toga što je sa 18 odsto udela u gledanosti u totalu bila ubedljivo gledanija od svih komercijalnih emitera ali i Javnog servisa Srbije, televizija Pink bila je gledanija i među gledaocima starosti od 18 do 49 godina, u istoj starosnoj kategoriji ali iz prestonice, među urbanom populacijom, ali i među gledaocima sa teritorije Beograda. Sa 21 odsto auditorijuma, televizija Pink je bila apsolutno najglednaija u odnosu na sve televizije u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je i tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je „Nacionalni dnevnik u 10“, „Nacionalni dnevnik u 13“ i „Popodnevni dnevnik“. „Novo jutro“ je sa 21 odsto auditorijuma u danu iza nas bilo najgledaniji jutarnji program u odnosu na jutarnje programe svih komercijalnih emitera.

Foto: TV Pink

Foto: TV Pink

„Ami G Show“ je i sinoć potvrdio titulu najgledanije late night emisije – sa više od 1.100.000 gledalaca, autorska emisija Ognjena Amidžića zauzela je 8. poziciju na listi najgledanijih TV formata u danu.

Foto: Pink.rs/STUD1ONE

Verna Pinkova publika bila je uz naš inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Fatalna ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: PROMO

Dan za nama protekao je u znaku „Zaruge 4“, a pored toga što je milionska publika pratila dešavanja u direktnim uključenjima, čak 26 odsto gledalaca bilo je uz žurku u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink