AKTUELNO

Televizija Pink je i tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen.

Pored toga što sa 18 odsto udela u gledanosti bila gledanija od svih komercijalnih emitera, televizija Pink ostvarila je prednost i među gledaocima starosti od 18 do 49 godina, među urbanom populacijom, kao i među gledaocima sa teritorije Beograda.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa čak 22 odsto auditorijuma, televizija Pink je bila apsolutno najgledanija u kategoriji ženske publike u odnosu na sve komercijalne televizije, ali i Javni servis Srbije.

Centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je u danu iza nas bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je „Nacionalni dnevnik u 13“ i „Popodnevni dnevnik“.

Foto: TV Pink Printscreen

Nove epizode „Paparazzo lova“ i „DNK“ našle su se u topp 10 najgledanijih emisija u danu! „Paparazzo lov“ gledalo je 17 odsto auditorijuma, dok je emisiju „DNK“ gledalo 20 odsto gledalaca.

Foto: TV Pink Printscreen

Verna Pinkova publika bila je uz naš inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Fatalna ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: TV Pink Printscreen

 Dan za nama protekao je u znaku „Zaruge 4“, a pored toga što je milionska publika pratila dešavanja u direktnim uključenjima, 25 odsto gledalaca bio je uz emisiju „Pitanja gledalaca“.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!