AKTUELNO

Još jedan vikend protekao je u znaku televizije Pink – prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencije Nilsen, televizija Pink bila je najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, dok je u petak bila gledanija i od Javnig servisa Srbije.

Foto: TV Pink Printscreen

Pored totala, televizija Pink je bila ubedljivo gledanija i među publikom starosti od 18 do 49 godina, u istoj starosnoj grupi ali iz prestonice, među urbanom populacijom, ali i među gledaocima sa teritorije Beograda. Televizija Pink je u danima vikenda bila najgledanija u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink

Centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je tokom sva tri dana vikenda bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je „jutarnji dnevnik“, „Nacionalni dnevnik u 13“ i „Popodnevni dnevnik“.

Foto: Pink.rs

Sa čak 24 odsto auditorijuma, „Novo jutro“ je u petak bilo najgledaniji jutarnji program u Srbiji – gledanije u odnosu na jutarnje programe svih komercijalnih emitera, ali i Javnog servisa Srbije. Veče na Pinku sinoć je obeležio najgledaniji politički talk show „Hit Tvit“ koji je pratilo više od 1.100.000 gledalaca.

Foto: TV Pink Printscreen

U petak je direktan prenos konferencije za štampu premijerke Srbije Ane Brnabić povodom početka Kampanje za vakcinaciju mladih protiv korona virusa na našoj televiziji pratilo 23 odsto gledalaca, dok je zajedničku konferenciju za medije predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Bugarske Radeva u Dimitrovgradu pratilo 17. odsto gledalaca. Čak 16 odsto publike bilo je uz direktan prenos operativno-taktičke vežbe Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova Toplana 2021.

Foto: Pink.rs

I zabavni program bio je izbor milionske publike. U petak su se na listu najgledanijih emisija upisale kratke forme vesti o poznatima „Premijera“ i „Ekskluzivno“, dok je subota bila rezervisana za autorsku emisiju Sanje Marinković „Magazin In“ uz koju je bilo 18 odsto gledalaca. Nedelju je obeležio najhumaniji TV serijal „Kuća od srca“, dok je milionska publika bila uz najgledaniju emisiju o poznatima „Premijera – Vikend specijal“.

Foto: Promo

Verna Pinkova publika bila je uz naš inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Fatalna ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Vikend su obeležila i dešavanja u „Zadruzi 4“. Pored direktnih ukljucenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, milionska publika pratila je emisije „Gledanje snimaka“, „Nominacije“ i „Pitanja novinara“, dok je 18 odsto auditorijuma pratilo emisiju „Izbacivanje“.

Foto: pink/Jelena Simonović

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost

#TV Pink