AKTUELNO

I tokom jučerašnjeg dana televizija Pink je bila najgledanija televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen.

 Sa udelom u gledanosti od 18 odsto, televizija Pink je bila ubedljivo gledanija od svih komercijalnih emitera, ali i Javnog servisa Srbije. Pored totala, televizija Pink je ostavrila prednost i među gledaocima starosti od 18 do 49 godina, u istoj starosnoj grupi ali iz prestonice, među urbanom populacijom, kao i među gledaocima sa teritorije Beograda. Televizija Pink je sa 22 odsto auditorijuma bila apsolutno najgledanija u kategoriji ženske publike u odnosu na sve televizije.

Foto: TV Pink Printscreen

Centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je i juče bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je „Nacionalni dnevnik u 10“, „Nacionalni dnevnik u 13“ i „Popodnevni dnevnik“.

Foto: TV Pink Printscreen

„Ami G Show“ je i sinoć potvrdio titulu najgledanije late night emisije – sinoćnje izdanje autorske emisije Ognjena Amidžića ušlo je u top 10 najgledanijih TV formata u danu.

Foto: STUD1ONE/Pink.rs

Verna Pinkova publika bila je uz naš inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Fatalna ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: Promo

 Dan za nama protekao je u znaku „Zaruge 4“, a pored toga što je milionska publika pratila dešavanja u direktnim uključenjima, čak 22 odsto gledalaca bilo je uz žurku u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima.

Foto: Pink.rs/Unsplash.com

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!