AKTUELNO

Prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencije Nilsen, televizija Pink je i tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija komercijalna televizija u Srbiji.

Pored toga što je sa 18 odsto udela u gledanosti bila najgledanija u odnosu na sve komercijalne emitere u totalu, televizija Pink je ostvarila prednost i među gledaocima starosti od 18 do 49 godina iz prestonice, među urbanom populacijom, kao i među gledaocima sa teritorije Beograda. Televizija Pink je sa 21 odsto auditorijuma bila aposlutno najgledanija u kategoriji ženske publike u odnosu na sve komercijalne televizije ali i Javni servis Srbije.

Foto: TV Pink Printscreen

Pinkova centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je i tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je „Nacionalni dnevnik u 13“ i „Popodnevni dnevnik“.

Foto: TV Pink Printscreen

 Emisije „Paparazzo lov“ i „DNK“ ušle su u top 10 najgledanijih formata na svim televizijama! Nova epizoda „Paparazzo lova“ zauzela je 7. poziciju na ovoj listi, dok se nova epizoda „DNK“ našla na 9. mestu.

Foto: TV Pink Printscreen

Verna Pinkova publika bila je uz naš inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Fatalna ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: PROMO

Dan za nama protekao je u znaku „Zaruge 4“, a pored toga što je milionska publika pratila dešavanja u direktnim uključenjima, neverovatnih 24 odsto gledalaca bio je uz emisiju „Pitanja gledalaca“.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

Autor: