AKTUELNO

Jučerašnji dan televizija Pink je završila kao ubedljivo najgledanija televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen. Sa 18 odsto udela u gledanosti, televizija Pink je daleko iza sebe ostavila sve komercijalne emitere, ali i Javni servis Srbije.

Pored totala, televizija Pink je ostvarila prednost i među gledaocima starosti od 18 do 49 godina, među ženama starosti od 18 do 49 godina, među urbanom populacijom, kao i među gledaocima sa teritorije Beograda.

Foto: TV Pink Printscreen

Tradicionalno, televizija Pink je sa 21 odsto auditorijuma bila neprikosnoveni lider u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je i juče bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je „Nacionalni dnevnik u 10“, „Nacionalni dnevnik u 13“ i „Popodnevni dnevnik“.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

„Ami G Show“ je i sinoć potvrdio titulu najgledanije late night emisije u Srbiji – sa skoro 1.200.000 gledalaca, autorska emisija Ognjena Amidžića zauzela je 6. poziciju na listi najgledanijih TV formata. Na istu listu upisale su se i kratke forme vesti o poznatima „Premijera“ i „Ekskluzivno“.

Foto: TV Pink Printscreen

Izbor verne Pinkove publike bio je i inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Fatalna ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Dan za nama obeležila su turbulentna dešavanja u „Zadruzi 4“. Pored direktnih uključenja, čak 23 odsto auditorijuma je bilo uz žurku u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

Autor:

#Gledanost

#Istraživanje