AKTUELNO

Još jedan dan televizija Pink završila je kao najgledanija televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen.

Pored toga toga što je sa 19 odsto udela u gledanosti daleko iza sebe ostavila sve komercijalne emitere ali i Javni servis Srbije, televizija Pink je ostvarila prednost i među ženskom publikom starosti od 18 do 49 godina, među publikom sa teritorije Beograda, kao i među urbanom populacijom.

Sa 22 odsto auditorijuma, televizija Pink bila je apsolutno najgledanija u odnosu na sve televizije u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je i juče bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je “Jutarnji dnevnik“, „Nacionalni dnevnik u 13“ i „Popodnevni dnevnik“. Emisija „Tema dana“ je sa skoro 1.300.000 gledalaca zauzela 4. poziciju na listi najgledanijih TV formata, a u top 10 na ovoj listi ušli su direktan prenos izricanje konačne presude Ratku Mladiću u Haškom tribunalu, kao i Izveštaj međunarodnog rezidualnog mehanizma za krivične sudove u Hagu saveta bezbednosti UN.

Foto: TV Pink Printscreen

„Ami G Show“ je sa milionskim auditorijumom i sinoć bio najgledanija late night emisija, a na listu najgledanijih formata upisale su se i kratke forme vesti o poznatima „Premijera i „Ekskluzivno“.

Foto: J. Simonović

Dan za nama obeležila su i dešavanja u „Zadruzi 4“, a pored direktnih uključenja, 17 odsto auditorijuma je pratilo žurku u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima!

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

Autor:

#Gledanost