AKTUELNO

Prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencije Nilsen, televizija Pink je i tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija komercijalna televizija u Srbiji.

Pored totala, televizija Pink ostvarila je prednost i u posebnim grupama gledalaca – među publikom starosti od 18 do 49 godina, u istoj starosnoj grupi ali iz prestonice, među ženskom publikom starosti od 18 do 49 godina, među urbanom populacijom, kao i među gledaocima sa teritorije Beograda.

Foto: TV Pink Printscreen

Tradicionalno, sa čak 22 odsto auditorijuma, televizija Pink je bila neprikosnoveni lider u kategoriji ženske publike kako u odnosu na sve komercijalne televizije, tako i u odnosu na Javni servis Srbije.

Foto: TV Pink

Centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je sa 21 odsto auditorijuma bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je „Jutarnji dnevnik“, „Nacionalni dnevnik u 13“ i „Popodnevni dnevnik“. „Novo jutro“ je juče sa 22 odsto publike bilo najgledaniji jutarnji program u Srbiji – u odnosu na jutarnje programe svih komercijalnih emitera ali i Javnog servisa Srbije.

Foto: TvPink

Fantastične rezultate ostvarili su i „Paparazzo lov“ i „DNK“. Nova epizoda „Paparazzo lova“ zauzela je 5. poziciju na listi najgledanijih TV formata, a u top 10 ušla je i nova epizoda emisije „DNK“. Na ovu listu upisale su se i kratke forme vesti o poznatima „Ekskluzivno“ i „Premijera“.

Foto: PROMO

Izbor verne Pinkove publike bio je i inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Fatalna ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: Pink.rs

Dan za nama obeležila su turbulentna dešavanja u „Zadruzi 4“. Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, neverovatnih 26 odsto auditorijuma pratilo je emisiju „Pitanja gledalaca“.

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost