AKTUELNO

I tokom jučerašnjeg dana televizija Pink bila je ubedljivo najgledanija televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen. Sa 18 odsto udela u gledanosti, televizija Pink je daleko iza sebe ostavila sve komercijalne emitere, ali i Javni servis Srbije.

Pored totala, televizija Pink ostvarila je prednost i među publikom starosti od 18 do 49 godina, u istoj starosnoj grupi ali iz prestonice, među ženskom publikom starosti od 18 do 49 godina, među urbanom populacijom, kao i među gledaocima sa teritorije Beograda.

Televizija Pink je sa 23 odsto auditorijuma bila apsolutno najgledanija u odnosu na sve televizije u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je i u danu za nama bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je „Jutarnji dnevnik“, „Nacionalni dnevnik u 10“, „Nacionalni dnevnik u 13“, „Popodnevni dnevnik“, kao i Pinkove sportske vesti. Sa 21 odsto auditorijuma, „Novo jutro“ je juče bilo najgledaniji jutarnji program u Srbiji – gledaniji od jutarnjih programa svih komercijalnih emitera ali i Javnog servisa.

Foto: Logo

Nova epizoda jedinstvenog šou programa za upoznavanje „Brak na neviđeno“ ostvarila je fantastične rezultate. Sa čak 21 odsto gledalaca, „Brak na neviđeno“ zauzeo je 5. poziciju na listi najgledanijih TV formata u danu.

Izbor verne Pinkove publike bio je i inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Fatalna ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: Promo

Izbor milionskog auditorijuma je tokom jučerašnjeg dana bila i „Zadruga 4“. Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, 16 odsto gledalaca pratilo je emisiju „Pitanja gledalaca" u popodnevnom terminu, dok je čak 23 odsto auditorijuma bilo uz emisiju „Gledanje snimaka“ u noćnom terminu.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

Autor:

#Gledanost

#Istraživanje

#TV Pink