AKTUELNO

Prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencije Nilsen, televizija Pink je tokom jučerašnjeg dana bila ubedljivo najgledanija televizija u Srbiji! Sa udelom u gledanosti od 20 odsto, televizija Pink je daleko iza sebe ostavila sve komercijalne emitere, ali i Javni servis Srbije.

Pored totala, televizija Pink je bila ubedljivo najgledanija i među gledaocima starosti od 18 do 49 godina, u istoj starosnoj kategoriji ali iz prestonice, među ženskom publikom starosti od 18 do 49 godina, među urbanom populacijom, kao i među gledaocima sa teritorije Beograda. Tradicionalno, sa čak 24 odsto auditorijuma, televizija Pink je bila neprikosnoveni lider među svim televizijama u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je i juče bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je „Jutarnji dnevnik“, „Nacionalni dnevnik u 10“ i „Popodnevni dnevnik“. „Novo jutro“ je juče sa 21 odsto publike bilo najgledaniji jutarnji program u Srbiji – u odnosu na jutarnje programe svih komercijalnih emitera ali i Javnog servisa Srbije. Čak 23 odsto auditorijuma je na televiziji Pink pratilo direktan prenos obraćanja predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

 Izbor milionske publike bile su i zabavne emisije „Paparazzo lov“ i „DNK“. Nova epizoda „Paparazzo lova“ zauzela je 6. poziciju na listi najgledanijih TV formata, dok se nova epizoda emisije „DNK“ sa 22 odsto auditorijuma našla na 7. mestu. Na ovu listu upisala se i kratka forma vesti o poznatima „Premijera“.

Foto: TV Pink Printscreen

Odlične rezultate ostvario je i inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Fatalna ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Dan za nama obeležila su turbulentna dešavanja u „Zadruzi 4“. Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, emisija „Pitanja gledalaca“ je sa neverovatnih 31 odsto publike ušla u top 10 najgledanijih emisija u danu!

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!