AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju!

Novu nedelju televizija Pink započela je kao najgledanija televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen. Sa 17 odsto udela u gledanosti, televizija Pink ostavila je daleko iza sebe sve komercijalne emitere, ali i Javni servis Srbije. Pored totala, televizija Pink je bila ubedljivo najgledanija i među gledaocima starosti od 18 do 49 godina, u istoj starosnoj kategoriji ali iz prestonice, među ženskom publikom starosti od 18 do 49 godina, među urbanom populacijom, kao i među gledaocima sa teritorije Beograda. Tradicionalno, sa čak 21 odsto auditorijuma, televizija Pink je bila neprikosnoveni lider među svim televizijama u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink Printscreen

I tokom jučerašnjeg dana, centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ bila je najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je „Nacionalni dnevnik u 10“, „Nacionalni dnevnik u 13“, „Popodnevni dnevnik“, kao i Pinkove sportske vesti. Sa 20 odsto gledalaca, „Novo jutro“ bilo je ubedljivo najgledaniji jutarnji program u Srbiji – gledanije od jutarnjih programa svih komercijalnih emitera, ali i Javnog servisa Srbije.

Foto: TV Pink

Foto: TV Pink

Na listu najgledanijih TV formata upisale su se i kratke forme vesti o poznatima – „Premijera“ sa 18 odsto auditorijuma i „Ekskluzivno“ sa 17 odsto publike.

Izbor verne Pinkove publike bio je i inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Fatalna ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: PROMO

Izbor milionskog auditorijuma je tokom jučerašnjeg dana bila i „Zadruga 4“. Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, emisija „Izbor potrčka“ ušla je u top 10 najgledanijih emisija u danu, dok je uz „Pretres nedelje sa Milanom“ bilo čak 26 odsto auditorijuma.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost