AKTUELNO

Prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencije Nilsen, prvog dana jula televizija Pink bila je najgledanija televizija u Srbiji.

Pored toga što je sa 19 odsto udela u gledanosti bila ubedljivo gledanija od svih televizija uključujući i Javni servis Srbije, televizija Pink ostvarila je prednost i među gledaocima starosti od 18 do 49 godina, u istoj starosnoj kategoriji ali iz prestonice, među ženskom publikom starosti od 18 do 49 godina, među urbanom populacijom, kao i među gledaocima sa teritorije Beograda. Tradicionalno, sa čak 22 odsto auditorijuma, televizija Pink je bila neprikosnoveni lider među svim televizijama u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je u danu za nama bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je „Nacionalni dnevnik u 13“ i „Popodnevni dnevnik“. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je ceremoniji obeležavanja završetka radova na konstrukciji Kule Beograd, a direktna prenos njegovog obraćanja je na televiziji Pink pratilo 19 odsto gledalaca.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Izbor verne Pinkove publike bio je i inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Fatalna ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: PROMO

Milionski auditorijum je i tokom jučerašnjeg dana pratio dešavanja u „Zadruzi 4“. Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, publika je bez daha pratila popodnevne i večernje emisije – 16 odsto gledalaca pratilo je emisiju „Uspomene“, „Pitanja gledalaca" su sa 18 odsto auditorijuma zauzela 7. poziciju na listi najgledanijih TV formata, a u top 10 ušla je i emisija „Gledanje snimaka“ sa 22 odsto publike.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

Autor:

#TV Pink

#istraživanje gledanosti