AKTUELNO

Prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencije Nilsen, televizija Pink je tokom jučerašnjeg dana bila ubedljivo najgledanija televizija u Srbiji. Sa udelom u gledanosti od 20 odsto, televizija Pink je daleko iza sebe ostavila sve komercijalne emitere, ali i Javni servis Srbije.

Pored totala, televizija Pink bila je gledanija i među gledaocima starosti od 18 do 49 godina, u istoj starosnoj kategoriji ali iz prestonice, među ženskom publikom starosti od 18 do 49 godina, među urbanom populacijom, kao i među gledaocima sa teritorije Beograda. Televizija Pink je sa neverovatnih 24 odsto auditorijuma bila aposlutno najgledanija u odnosu na sve televizije u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je i juče bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je „Nacionalni dnevnik u 10“, „Nacionalni dnevnik u 13“, „Popodnevni dnevnik“, kao i Pinkove sportske vesti. Sa 21 odsto auditorijuma, „Novo jutro“ je u danu za nama bilo najgledaniji jutarnji program u Srbiji – gledaniji od jutarnjih programa svih komercijalnih emitera, ali i Javnog servisa Srbije.

Foto: TV Pink

Na listu najgledanijih TV formata se sa 17 odsto auditorijuma upisala i kratka forma vesti o poznatima „Premijera“.

Izbor verne Pinkove publike bio je i inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Fatalna ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: Promo

Milionski auditorijum netremice prati uzbudljivu finalnu nedelju u „Zadruzi 4“. Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, gledaoci su bili uz emisiju „Pitanja starih zadrugara“, dok je sa čak 25 odsto auditorijuma emisija „Finale – Izbacivanje“ ušla u top 10 najgledanijih emisija u danu.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na poverenju koje nam ukazujete već 26 godina. Ostanite uz program vaše televizije Pink!

Autor:

#TV Pink

#istraživanje gledanosti