AKTUELNO

Prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencije Nilsen, televizija Pink je tokom jučerašnjeg dana bila ubedljivo najgledanija televizija u Srbiji.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa udelom u gledanosti od 18 odsto, televizija Pink je daleko iza sebe ostavila sve komercijalne emitere, ali i Javni servis Srbije. Pored totala, televizija Pink bila je gledanija i među gledaocima starosti od 18 do 49 godina, u istoj starosnoj kategoriji ali iz prestonice, među ženskom publikom starosti od 18 do 49 godina, među urbanom populacijom, kao i među gledaocima sa teritorije Beograda. Televizija Pink je sa 22 odsto auditorijuma bila aposlutno najgledanija u odnosu na sve televizije u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je i juče bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je „Nacionalni dnevnik u 10“, „Nacionalni dnevnik u 13“ i „Popodnevni dnevnik“.

Foto: TV Pink Printscreen

I zabavni formati ostvarili su zapažene rezultate – na listu najgledanijih TV formata u danu upisale su se kratke forme vesti o poznatima „Premijera“ i „Ekskluzivno“.

Izbor verne Pinkove publike bio je i inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Fatalna ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: Promo

Milionska publika pratila je i reprizu spektakularnog superfinala „Zadruge 4“, dok je prva emisija „Narod pita“ sa 23 odsto auditorijuma ušla u top 10 najgledanijih emisija u danu.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na poverenju koje nam ukazujete već 26 godina. Ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost