AKTUELNO

Samo dva sata pre spektakularnog početka pete sezone rijalitija "Zadruga", uživo se iz Šimanovaca u "Nacionalni dnevnik" uključio vlasnik i direktor Pink media grupe Željko Mitrović.

On se u razgovoru s novinarkom "Nacionalnog dnevnika" Lenom Bursać osvrnuo na fascinantan uspeh svih prethodnih sezona "Zadruge", o čemu govore brojke.

Uvek ima potrebe za novinama, novine su to što privlači najveći broj gledalaca. Ja kao tvorac i autor ovog programa sam veoma zadovoljan, imamo preko osam milijardi pregleda na Jutjub kanalu i dve milijarde na starom kanalu, to je internet senzacija. Mi nismo samo najgledaniji televizijski program, već smo i apsolutni rekorderi i na internetu. To je deset milijardi! Taj broj je uspeo da nas selektuje u prvih 100 kanala na svetu, nekada i u 50 prvih. To je ogroman uspeh i fenomenalan rezultat. To zadovoljstvo me pobuđuje da odgovorim i na ovo pitanje - da svaku novu, sledeću sezonu uradimo bolje, kvalitetnije. Ova peta je jubilarna, mali jubilej, i sagradili smo nekoliko čak novih objekata. Obeležiće je veliki broj igara i u zimskom periodu, što ranije nije bio slučaj. Uglavnom su to bile igre namenjene za letnji period, za vodu, a sada ćemo to činiti i zimi, biće puno novina - najavio je Mitrović, koji je potom istakao da će u ovoj sezoni zadrugare sačekati brojni izazovi, a prvi već ove večeri.

Foto: TV Pink Printscreen

- Mnogo igara na jezeru, a već večeras ćemo imati jednu selekciju, borbu za krevete. Preko leta smo imali 20.000 zahteva i molbi da se uđe u Zadrugu, večeras ulazi čak 60 takmičara, a 40 je kreveta. Ko će dobiti krevet, a ko morati da se snađe do prvih izbacivanja... Videćemo, biće veoma "gužvasto" večeras - istakao je vlasnik i direktor TV Pink, a potom priznao po čemu će se nova sezona, koja startuje večeras u 21h na TV Pink, razlikovati od prethodnih.

Foto: TV Pink Printscreen

Hteli smo da ova Zadruga odiše duhom, da bude malo vedrija, duhovitija, to nam je bio jedan od osnovnih kriterijuma kada smo radili selekciju i mislim da je kasting ove godine sjajan.

Mitrovićevo uključenje direktno iz Šimanovaca, samo dva sata uoči gala otvaranja, pogledajte u nastavku:

Autor: D.T.