AKTUELNO

Spektakularna ceremonija otvaranja „Zadruge 5“ počela je večeras tačno u 21 čas na TV Pink, a već u prva dva sata opravdala je titulu najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima.

Da će ova sezona zaista nadmašiti sve prethodne bilo je jasno odmah – a velika iznenađenja tek predstoje. 

Već na samom početku ceremonije, TV Pink je daleko ispred sebe ostavila konkurenciju, a gledanost raste iz sata u sat. U trećem satu emitovanja, TV Pink i početak „Zadruge 5“ ima udeo u gledanosti od gotovo 30 odsto, što je više od svih preostalih komercijalnih emitera i Javnog servisa Srbije zajedno. U ovom trenutku, TV Pink gledanija je tri puta od Javnog servisa, a čak šest puta od drugoplasirane komercijalne televizije. Sve dosadašnje sezone „Zadruge“ bile su ubedljivo najgledaniji format, ali nikada do sada nije viđe ovakav start kao što je slučaj sa „Zadrugom 5“

Foto: TV Pink Printscreen

Veče je otvorio Ognjen Amidžić sa vlasnikom „Pink Media Group“ Željkom Mitrovićem i pobednicom prethodne sezone Nadicom Zeljković, a kroz ovu fantastičnu noć vode vas Dušica Jakovljević, Milan Milošević, Dragan Marinković Maca i Ivana Šopić. 

Do sada su zvanični učesnici „Zadruge 5“ postali Dalila i Dejan Dragojević, Marko Janjušević Janjuš, Milica Veselinović, Irma Serjanić, Sanja Grujić, Stefan Karić, Mensur Ajdarpašić, Aleksandra Subotić, Aleksdandra Kostadinović, Vanja Rasova, Ivan Radosavljević, Anđela Đuričić i Zoki Šumadinac, a kada je produkcija „Zadruge“ u pitanju – najveća iznenađenja tek predstoje. 

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Ako se po ovakvom početku noć poznaje, „Zadruga 5“ će sasvim sigurno oboriti rekorde svih dosadašnjih rijalitija, zato ostanite uz TV Pink do kraja ove noći pune iznenađenja. 

Autor: M.K.