AKTUELNO

Nova sezona vaše omiljene late night emisije.

Nova, 14. sezona najgledanije late night emisije „Amidži šou“ počinje večeras u dobro poznatom terminu – uživo od 22 časa na TV Pink. Autor i voditelj Ognjen Amidžić je za početak nove sezone okupio aktuelnu ekipu gostiju – novu voditeljku TV Pink Jovanu Jeremić, jednog od najpopularnijih folk pevača Acu Lukasa, mladu pevačicu Teu Tairović, glumicu Teodoru Bjelicu, kao i članice odbojkaške reprezentacije Srbije. 

Dugo se spekulisalo o tome gde će nastaviti svoju karijeru, a onda je Jovana Jeremić prelomila i postala deo tima TV Pink. Kada je u prethodnoj sezoni gostovala kod Ognjena, Jovana nije mogla da otkrije na koju televiziju će preći, a ovog puta 14. sezonu emisije „Amidži šou" otvara kao voditeljka „Novog vikend jutra“ na TV Pink. O izazovima sa kojima se susrela tokom svoje karijere, o prelasku na TV Pink i prvim utiscima, o radu na jutarnjem programu i novim kolegama, Jovana Jeremić govoriće upravo kod Ognjena u emisiji.  

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Aca Lukas uvek je rado viđen gost u emisiji „Amidži šou“, a i ovog puta od njega možete očekivati baš sve – da bez dlake na jeziku komentariše sve aktuelne teme. Lukas je tokom leta imao više nego uspešnu turneju, a sada će sumirati utiske i odgovoriti na sva pitanja o sukobu sa Jelenom Tinskom, koja je uzburkala javnost izjavom da pevačima narodne muzike nije mesto u Aleji zaslužnih građana, na šta je Aca burno reagovao.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Jedna od trenutno najtraženijih mladih pevačica svakako je Tea Tairović, a ovog utorka stiže u studio da odgovori na sva pitanja koja zanimaju gledaoce. Nakon skandala i teškog period kroz koji je prošla, Tea je nastavila da gradi svoju karijeru, a da li misli da su neke koleginice ljubomorne na njen uspeh pa joj smeštaju, kako je podnela medijski pritisak nakon objavljivanja privatnih snimaka, da li je očekivala toliki uspeh i milionske preglede pesme „Hajde“ i koji joj je sledeći korak u karijeri, otkriće u emisiji „Amidži šou".

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Pored njih u studio dolaze i glumica Teodora Bjelica, ćerka Gordane Bjelice, kao i odbojkašice koje su na nedavno održanom Evropskom prvenstvu osvojile srbrnu medalju. 

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Ne propustite početak nove sezone emisije „Amidži šou“ večeras uživo od 22 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#AMI G SHOW

#Aca Lukas

#Jovana Jeremić

#Odbojkašice

#Ognjen Amidžić

#RTV Pink

#Tea Tairović

#Televizija Pink

#Teodora Bjelica

#emisija

#voditelj