AKTUELNO

Ovo se dugo čekalo!

Nakon brojnih najava, srpska adaptacija najgledanije sapunice svih vremena, „Dinastija“, počinje sa emitovanjem 27. septembra u 21 čas na TV Pink. Serija se snima u ko-produkciji „Emotion“-a i TV Pink, a uz konsultacije sa američkom producentskom kućom „CBS“ koja je vlasnik licence, scenario je prilagođen našem podneblju. Osnovna nit ostaje nepromenjena – ljubav, drame i intrige biće okosnica i srpskeverzije „Dinastije“, koju režira Nenad Ognjenović.

Priča „Dinastije“ počinje kada jedan od najvećih poslovnih magnata u Srbiji, Branko Kadić, oženi svojusekretaricu Kristinu, čime pokreće lavinu događaja koji će porodicu Kadić baciti u vrtlog porodičnihintriga, ljubavnih obrta, kao i poslovnih turbulencija sa najvećim Brankovim takmacem u poslu, Vojinom Konstatinovićem, posebno kada on oženi Brankovu bivšu ženu Aleksis.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Glamur visokog društva u kojem se kreću naši likovi podiže nivo intriga, jer je u igri mnogo više odopstanka jedne porodice - u priču koja se plete oko Kadića upleteni su veliki moćnici, lepe žene, aegzotična mesta i daleke destinacije proširuju polje igre na gotovo ceo svet. Svet raskoši, koliko god sečinio primamljivim, uzima danak, te Kadići nikad nemaju mira. Stil, estetika i glamur koji ostavljaju bezdaha – Kadićima predstavljaju zlatni kavez koji ograničava mogućnost da prosto budu srećni.

Sjajnu glumačku ekipu predvode Branimir Popović, Marija Karan, Frano Lasić, Peđa Bjelac, Ana Savić,Milutin Milošević, Voja Brajović, a kroz srpsku adaptaciju „Dinastije“ proći će brojni proslavljeni domaćiglumci.

Otkrijte tajne koje krije glamurozni svet bogatih i slavnih kroz domaću adaptaciju svetski popularneserije „Dinastija“, čije je premijerno emitovanje zakazano za 27. septembar u 21 čas na TV Pink.

Autor: M.M./M.Đ.

#Dinastija