AKTUELNO

Zahvaljujući vama smo već skoro tri decenije apsolutni lider u kreiranju televizijskog programa!

Pre tačno 27 godina, 16. septembra 1994. godine u etar je pušten signal TV Pink – danas najuspešnije komercijalne televizije u regionu. Skromni počeci munjevitom brzinom rezultirali su neverovatnim uspehom i od tada pa sve do danas prefiks Pink važi za najgledaniji TV program na teritoriji bivše Jugoslavije. Televizija Pink u ovom trenutku ima 60 TV kanala koji su u svim kablovskim sistemima u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, a putem IPTV-ija i širom Evrope. Takođe, Pink M je najgledanija televizija na teritoriji Crne Gore, dok je Pink BH jedna od najgledanijih televizija u Bosni i Hercegovini.

Osnivač, vlasnik i CEO kompanije Pink Media Group, Željko Mitrović viziju o budućnosti medija upotpunio je izgradnjom najvećih filmskih studija u ovom delu Evrope, PFI Studios, u kojima nastaje veći deo televizijske magije koju svakodnevno prate milioni gledalaca.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Od početka emitovanja, TV Pink imala je veoma bogat zabavni program, a taj trend nastavlja se i danas, 27 godina kasnije. Zabavni program, po kom je TV Pink prepoznatljiva, će i ove sezone obilovati svim onim što obožavate. Late night emisija Ognjena Amidžića “Amidži šou” u 14. sezoni donosi dobru zabavu, aktuelne goste i lude izazove. U jubilarnoj 20. godini emitovanja Sanja Marinković će kroz svoju talk show emisiju “Magazin In” publici predstaviti dirljive ispovesti i iskrene razgovore sa poznatima. Nedeljno popodne je rezervisano za najgledaniju emisiju o poznatima “Premijera – Vikend specijal”, koja je osvežena novim rubrikama. Osim toga, gledaoce očekuje nova sezona „Paparaco lova“, kao i kratki formati emisija o poznatima “Premijera” i “Ekskluzivno”. Za televizijsku sezonu 2021/2022 najavljena je šesta sezona omiljenog regionalnog muzičkog takmičenja za decu do 15 godina, “Pinkove zvezdice”

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Informativna redakcija, nastala 2000. godine, najmlađa je u ovoj medijskoj kući, a danas TV Pink ima najgledaniji informativni program. Milionski auditorijum sa teritorije cele Srbije, svih starosnih i socijalnih kategorija svoj dan pocinje uz "Novo jutro", koje je prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencije Nilsen zvanično najgledaniji jutarnji program svih komercijalnih emitera. U novoj televizijskoj sezoni vaš domaćin u „Novom vikend jutru“ je novo lice TV Pink Jovana Jeremić. Centralna informativna emisija TV Pink „Nacionalni dnevnik“ predstavlja spoj iskusnih urednika sa tradicijom, i mladih novinara koji prate duh vremena. Značajan deo informativnog programa je politički talk show “Hit Tvit”, kroz koji se autor i voditelj Verica Bradić sa gostima različitih političkih opredeljenja, osvrće na to kako su aktuelna pitanja videli korisnici društvenih mreža.

Foto: RTV Pink

Rijaliti program takođe će ove sezone biti nešto što nećete propustiti na televiziji Pink, a na prvom mestu je rijaliti "Zadruga", čija je peta sezona počela 5. septembra i već obara sve rekorde gledanosti i postavlja nove standarde među televizijskim formatima. Kroz četiri dosadašnje sezone, “Zadruga” je opravdala titulu najgledanijeg rijaliti programa zahvaljujući interesantnim učesicima, čijem profilisanju produkcija poklanja posebnu pažnju, ali i konstantnim inovacijama na tehničkom, sadržajnom i produkcionom nivou. Pored “Zadruge 5”, u novoj sezoni očekuju vas i emisije rijaliti karaktera – “DNK” i “Trenutak iz sna“.

Foto: RTV Pink

Kako vlasnik televizije Pink Željko Mitrović ističe, Pink se vraća zlatnom dobu kada je u pitanju domaći serijski program. Ove sezone očekuje vas mnogo novih serija. Gledaoci će od ove jeseni imati priliku da uživaju u fantastičnim domaćim ostvarenjima koja okupljaju značajna glumačka imena: domaću adaptaciju najpopularnije sapunice svih vremena „Dinastija“, kao i ostvarenje „Pevačica“, koje je zasnovano na životu i tragičnoj sudbini Jelene Marjanović.

Sve ovo, ali i još mnogo toga očekuje vas u novoj televizijskoj sezoni, a TV Pink će kao i do sada svojim gledaocima pružiti kvalitet, dobru zabavu i informacije koje su svima od značaja. Zahvaljujući vama smo već 27 godina apsolutni lider u kreiranju televizijskog programa. Hvala!

Foto: RTV Pink

Autor: M.Đ.

#27 godina postojanja

#27 godina tv pink

#RTV Pink

#Rođendan

#Televizija Pink