AKTUELNO

Jutarnji program TV Pink "Novo jutro" apsolutno je najgledaniji, a autorka i voditeljka vikend izdanja Jovana Jeremić nakon čuvenog "Ring for kiss" zvonceta odlučila je da uvede još jednu novinu koju je jutros predstavila gledaocima i gostima.

Naime, Jovana je u studio TV Pink donela pernicu za koju kaže da se oduševila, kada ju je ugledala. Pernici je dala ime "Pinkovka", iz kako je navela privatnih razloga. Jovanini gosti u narednom periodu moći će da ubace želju u torbicu, koja će im biti ispunjena.

Foto: TV Pink Printscreen

S obzirom na to da je "Ring for kiss" zvonce doživelo najveću moguću popularnost i tek će ovo da zvoni... Kada sam videla ovu pernicu, ja sam se zaljubila u nju. Kumovala sam joj. Zove se "Pinkovka", imam neke privatne razloge zašto "Pinkovka". Svi vi koji dolazite kod mene u jutarnji, imate pravo da zamislite želju, koju god. Možete i bezobraznu. Ubacite svoju želju u "Pinkovku" i onda postoji mogućnost da se želja ostvari - rekla je Jovana Jeremić.

Foto: TV Pink Printscreen

To je sad nešto novo. I još nešto, poverenje je potpuno zagarantovano. Sve što ubacite u "Pinkovku" niko neće saznati, osim mene - dodala je Jovana.

Autor: S. Kuvekalović