AKTUELNO

Hvala vam na ukazanom poverenju!

I tokom jučerašnjeg dana, televizija Pink je bila najgledanija televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen.

Televizija Pink je od svih komercijalnih televizija, ali i Javnog servisa Srbije, bila ubedljivo gledanija u totalu, među ženskom publikom, i među urbanom populacijom, dok je od svih komercijalnih emitera bila gledanija među gledaocima sa teritorije Beograda i među gledaocima iz Beograda starosti od 18 do 49 godina.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Televizija Pink je u danu za nama bila lider u informativnom programu, pa je tako uz Nacionalni dnevnik bio 21 odsto televizijskog auditorijuma. Gledaoci su bili i uz Nacionalni dnevnik u 10, Nacionalni dnevnik u 13 i Popodnevni dnevnik.

Foto: TV Pink

Jučerašnji dan protekao je u znaku zabavnog programa televizije Pink. Premijeru je pratilo 19 odsto telvizijskog auditorijuma, dok je isto toliko gledalaca bilo uz Ekskluzivno.

Foto: Pink.rs

Televizija Pink bila je dominantna i kada je reč o serijskom programu - domaću visokobudžetna seriju Dinastija pratilo je 16 odsto ženskog auditorijuma i bila je 6. najgledaniji format u danu na svim televizijama u kategoriji gledalaca starosti od 18 do 49 godina.

Foto: TV Pink Printscreen

Inostrani igrani program, serije Zakletva i Fatalna ljubav, privukao je veliku pažnju gledalaca.

Foto: PROMO

Najgledaniji rijaliti program obeležio je dan za nama:

Zadruga 5: Pitanja gledalaca pratilo je 16 odsto ženskog auditorijuma, dok je uz Zadruga 5: Igra istine bilo 19 odsto publike.

Foto: Pink.rs

Hvala na poverenju koje nam poklanjate već 27 godina! Ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink