AKTUELNO

Da li ste spremni?

U studiju televizije ''Pink'' u Šimanovcima će vas večeras dočekati Dušica Jakovljević koja će ugostiti podrške pojedinih zadrugara koji poslednjih dana ne prestaju da intrigiraju javnost. Posle ove emisiji ništa više neće biti isto. Evo o čemu se radi!

Foto: Jelena Simonović

Naime, jedan od večerašnjih gostiju će biti David Dragojević koji je spreman da otvoreno govori o svim problemima koji se već duže vreme dešavaju u njegovoj porodici. Svojoj majci Biljani sa kojom duže vreme niju u kontaktu, kao i učešću svoj rođenog brata Dejana Dragojevića. On je spreman i da iznese svoje mišljenje o svojoj snajki Dalili Dragojević o kojoj poslednjih dana javnost ne prestaje da priča zbog njenih simpatija prema Filipu Caru. Šta na sve ovo ima da kaže David, gledajte večeras od 23h na TV Pink!

Foto: TV Pink Printscreen/Pink.rs

A preko puta Davida, u studiu će se naći i majka Milice Veselinović koja će prvi put javno govoriti o učešću svoje ćerke u Zadruzi 5, kao i o Miličinom izabraniku Mensuru Ajdarpašiću s obzirom na to da je njihova veza od samog početka jako burna. Ona je spreman da večeras sa Dušicom otvoreno priča o svim dešavanjima u najgledanijem rijaliti šou programu.

Foto: Pink.rs

Ne propustite večerašnju emisiju koja počinje u 23h, u kojoj će se izneti mnogo novih detalja privatnog života učesnika ''Zadruge 5''.

Autor: N.V.

#Dalila Dragojević

#David Dragojević

#Dejan Dragojević

#Filip Car

#Mensur Ajdarpašić

#Milica Veselinović

#Zadrugari