AKTUELNO

Ne propustite uzbudljive finalne epizode serije koja je zaintrigirala Srbiju!

Serija „Pevačica“, ostvarenje Nataše Drakulić i čuvenog Predraga Gage Antonijevića, a u režiji Miloša Kodema, posle šest nedelja emitovanja došla je do velikog finala. Poslednje dve epizode, koje nose naziv „Kuda“ i „Nije kraj“, gledaoce TV Pink očekuju večeras od 21 čas

Emilija je u velikom problemu – nažalost kasno je shvatila da ko se mača lati, od mača i gine. Svesna je da policiji mora da kaže istinu, ali se ne usuđuje. 

Istraga policije ide drugim putevima, ali oni sve osumnjičene pritiskaju do granica pucanja. A pod istragom su svi koji su imali i najmanji motiv da naškode Ivani Lazić. A menadžer Marko je najsumnjiviji, nakon saznanja policije da joj je upravo on nabavljao narkotike. Na „nišanu“ je i Olivera, Vladina bivša devojka, koja je imala jak motiv da naudi Ivani. Posebno nakon što se sazna da je unajmila privatne detektive da je prate u stopu, zbog čega je Ivana imala maniju gonjenja.  

Foto: Promo

Rade daje sve od sebe da reši slučaj ubistva, ali vrti se u začaranom krugu. Na trenutke mu je sve jasno, a opet ništa ne razume.

Foto: Promo

Za to vreme, Vera sprema ćerku na večni počinak. Sahrana popularne mlade pevačice Ivane Lazić u rodnom selu kraj Negotina privukla je skoro celu estradu. Mnogi nisu ni svesni da posle ove sahrane ni oni više neće biti živi. Jer smrt nije uvek kraj – a Ivanina je uvod u novo zlo!

Emilija je izgbuljena. Posle svega što joj se dogodilo, niko ne može da joj pomogne. I nigde ne može da pronađe mir. Čak ni majčina potpora joj ništa ne znači. Svesna je šta je uradila i da za to nema oproštaja. Kao omađijana, Emilija će uraditi nešto što će je odvesti na put bez povratka!

Foto: Promo

Priča o ubistvu Ivane Lazić, crnoj magiji, vračarama, belim i crnim magovima se ne završava ovde – ona tek počinje. Zato ne propustite veliko finale prve sezone serije „Pevačica“ večeras u 21 čas na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#RTV Pink

#Televizija Pink

#pevačica

#serija