AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju!

Televizija Pink je i tokom proteklog vikenda bila najgledanija televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen!

Televizija Pink je bila gledanija od svih komercijalnih emitera, ali i Javnog servisa Srbije, u totalu, među ženskom publikom, među gledaocima starosti od 18 do 49 godina, među ženskom publikom starosti od 18 do 49 godina, među gledaocima iz Beograda starosti od 18 do 49 godina, kao i među urbanom populacijom.

Televizija Pink bila je lider u informativnom program, pa je tako uz Nacionalni dnevnik bolo više od 1.100.000 gledalaca. Gledaoci su bili i uz Nacionalni dnevnik u 13 i Popodnevni dnevnik.

Foto: TV Pink Printscreen

Najgledaniji jutarnji program u Srbiji Novo vikend jutro pratilo je blizu 1.300.000 gledalaca.

Foto: Pink.rs

Uz najgledaniji politički talk show Hit Tvit bilo je blizu 1.300.000 gledalaca.

Foto: TV Pink Printscreen

Izjave za medije predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i srpskog člana Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika pratilo je 18 odsto televizijskog auditorijuma.

Foto: TV Pink Printscreen

Zabavni program televizije Pink bio je izbor milionske publike, pa je tako Magazin In pratilo 18 odsto ženskog auditorijuma starosti od 18 do 49 godina

Premijeru - Vikend specijal pratilo je blizu 1.000.000 gledalaca

Foto: Pink.rs

Televizija Pink bila je dominantna i u serijskom program. Finalnu epizodu serije „Pevačica“ pratilo je 15 odsto auditorijuma iz Beograda, starosti od 18 do 49 godina.

Inostrani igrani program takođe je dominantan među Pink publikom, a u samom vrhu gledanosti su serije Zakletva i Fatalna ljubav.

Foto: PROMO

Vikend za nama obeležila su dešavanja u najgledanijem rijaliti programu:

Zadruga 5: Gledanje snimaka – 21 odsto televizijskog auditorijuma

Zadruga 5: Specijal – 24 odsto televizijskog auditorijuma

Zadruga 5: Pitanja novinara – 31 odsto televizijskog auditorijuma

Foto: Pink.rs

Hvala na ukazanom poverenju! Ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink