AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu domaće adaptacije najgledanije sapunice svih vremena!

Nova epizoda visokobudžetne domaće serije „Dinastija“ vas očekuje i večeras od 21 čas na TV Pink. A sada, imate razlog više da gledate novu epizodu „Dinastije“ jer će glavni sponzor serije Globaltel najbržeg od vas nagraditi sa 100.000 dinara! Tokom svake epizode „Dinastije“, koja se emituje od ponedeljka do četvrtka u 21 čas na TV Pink, na ekranu će se pojaviti broj telefona, a vi, dragi gledaoci, treba da budete brzi! Prvi gledalac koji se javi na ovaj broj telefona nakon što se pojavi na ekranu, osvojiće 100.000 dinara te večeri.

Nakon što se uselila u vilu Kadića, Kristina traži od Aleksandre da razgovaraju. Aleksandra pokušava da svojim komentarima isprovocira Kristinu i da je povredi. Kristina sumnja da Aleksandra ima skrivene namere, ali je upozorava da u tome neće uspeti. 

Foto: RTV Pink

Branko traži od Andrije da se reši Aleksandre i saopštava mu da želi da isključi Stefana iz testamenta.

Foto: RTV Pink

Lidija izlazi iz mentalne ustanove i vraća se kući. Teško se nosi sa situacijom i ne uspeva da se pomiri s tim da ne zna gde joj je ćerka. Lidija je očajna, Branko shvata da joj nije dobro i odlazi sa Nikolom kod nje, da proveri šta se dešava. Kada dolaze do njene zgrade, zatiču je bez svesti. Nikola na sve načine pokušava da spasi Lidijin život, a Branko ne želi da se sazna za to.

Foto: RTV Pink

Anastasija saznaje da je Kristina trudna, što je tera da smisli novi plan: želi da napravi dete sa Ognjenom.

Foto: RTV Pink

Aleksandra nagovara Stefana da se pomiri s Brankom i ne bira sredstva da to učini, ali Stefan ostaje pri svojoj odluci. Saterana u ćošak Aleksandra mu saopštava da Branko nije Anastasijin otac i da mora da se pomiri s ocem kako bi dobio nasledstvo.

Foto: RTV Pink

Da li će Branko uspeti da spasi Lidiju, da li će Stefan oprostiti ocu i kako će reagovati na činjenicu da Anastasija nije Brankova ćerka, saznaćete u novoj epizodi „Dinastije“, večeras u 21 čas na TV Pink! Osim nove epizode, ne propustite mogućnost da gledajući omiljenu seriju osvojite 100.000 dinara!

Autor: M.Đ.

#Dinastija

#RTV Pink

#Serija Dinastija

#Televizija Pink

#serija