AKTUELNO

Svi odmah na Pink!

Vreme je za emisiju koju svi željno iščekuju! Milan Milošević se pojavio na vratima Bele kuće i okupio zadrugare, kako bi im postavio pitanja koja su najviše zanimala vas, milionsku publiku najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, a oni nisu ni slutili da će sve njihova tajne izaći na videlo.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Svašta se događalo tokom prethodne nedelje, a sedmicu je definitivno obeležila veza udate Dalile Dragojević i Filipa Cara. Naime, zadrugarka je javno poručila suprugu, Dejanu, da više nije njegova žena, a iste večeri je poljupcima ozvaničila vezu sa Carem. Dejan ni dan-danas ne može da se sastavi od šoka, a zadrugari se svim silama trude da ga oraspoloži. Međutim, sve zanima njegova reakcija kada bude saznao šta se sve desilo u izolaciji, njemu iza leđa.

Na sve to, ali i mnogo više, upravo ćete sada dobiti odgovore, zbog čega nikako ne biste smeli propustiti emisiju koja upravo počinje!

Foto: Pink.rs/M. Popović

Svi odmah na Pink, počinju "Pitanja gledalaca", a vi ste tu da podsetite zadrugare da nijedna tajna ne može ostati sakrivena!

Autor: M. I.

#Zadruga