AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju!

Tokom sva tri dana vikenda, televizija Pink bila je najgledanija televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen.

Televizija Pink je bila ubedljivo gledanija od svih komercijalnih emitera, ali i Javnog servisa Srbije u totalu, među ženskom publikom, među gledaocima starosti od 18 do 49 godina, među ženskom publikom starosti od 18 do 49 godina, među gledaocima sa teitorije Beograda, kao i među urbanom populacijom.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Televizija Pink bila je lider u informativnom programu, pa je tako uz Nacionalni dnevnik bilo više od 1.000.000 gledalaca.

Foto: TV Pink Printscreen

Verna pinkova publika bila je uz Jutarnji dnevnik, Nacionalni dnevnik u 10, Nacionalni dnevnik u 13, Popodnevni dnevnik, kao i kratku formuvesti Minut, 2.

Pinkov jutarnji program zvanično je i najgledaniji u Srbiji! Uz Novo jutro bilo je više od 1.000.000 gledalaca, dok je uz Novo vikend jutro bilo više od 1.200.000 ljudi.

Foto: Pink.rs

Najgledaniji politički talk show „Hit Tvit“ pratilo je više od 1.200.000 gledalaca.

Foto: TV Pink Printscreen

Vikend je obeležio i zabavni program televizije Pink. Uz Premijeru je bilo 24 odsto televizijskog auditorijuma, Magazin In pratilo je 26 odsto ženskog auditorijuma, a Premijera - Vikend specijal privukla je pažnju blizu 1.100.000 gledalaca.

Televizija Pink bila je dominantna i kada je reč o serijskom programu. Domaću seriju Neki bolji ljudi pratilo je 14 odsto ženskog auditorijuma i 14 odsto muške publike starosti od 18 do 49 godina.

Foto: FOTO: Jelena Simonović

Dominantan je i inostrani igrani program, pa su se serije Zakletva i Fatalna ljubav našle u samom vrhu gledanosti.

Dani vikenda protekli su u znaku najgledanijeg rijaliti programa. Zadrugu 5: Nominacije pratilo je 24 odsto televizijskog auditorijuma, Zadrugu 5: Pitanja novinara – 19 odsto televizijskog auditorijuma, dok je uz Zadrugu 5: Izbacivanje bilo 22 odsto televizijskog auditorijuma.

Foto: Pink.rs

Hvala na ukazanom poverenju! Ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink