AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu emisije od koje strepe poznati.

Nova doza skandala i tračeva očekuje vas u novoj epizodi „Paparaco lova“ večeras od 22 časa na TV Pink. Kroz aktuelne i intrigantne priče sa estrade vodiće vas poznato Pinkovo lice, Ana Pendić Radoš.

Proteklog vikenda održana je još jedna spektakularna „Zadrugovizija“, druga u aktuelnoj sezoni najgledanijeg rijalitija „Zadruga“. „Zadrugovizija“ je oborila sve rekorde gledanosti, mogli ste da vidite fenomenalne nastupe, šokantna priznanja i žestoke svađe, a sve ono što se događalo iza kulisa i što niste mogli da vidite tokom emoitovanja „Zadrugovizije“ otkriva „Paparaco lov“. Šta se događalo između aktuelnih zadrugara, ali i članova žirija kada su mislili da su kamere isključene, saznaćete večeras na TV Pink.

Foto: TV Pink Printscreen

Najveća balkanska folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović održala je koncert u Beču, a ekipa najpoznatijih paparaca u Srbiji dočekala ju je na aerodromu, gde je bila u pratnji svog dečka Bogdana Srejovića, ali i ćerke Anastasije Ražnatović. Šta je radila Ceca nakon povratka iz Austrije, a šta Bogdan i Anastasija, otkriva „Paparaco lov“.

Foto: TV Pink Printscreen

Otkako je napustila „Zadrugu 5“, Stanija Dobrojević vreme provodi u Rumi, gde živi sa dečkom Markom Markovićem. Ona je tamo kupila luksuznu nekretninu, a kako izgleda njen život sa Markom u Rumi, videćete večeras od 22 časa na TV Pink.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon nekoliko godina zabavljanja, glumački par Andrija Milošević i Aleksandra Tomić objavili su najsrećnije vesti – da čekaju prvo dete. I dok uživaju u pripremama za dolaza bebe, ekipa „Paparaco lova“ donosi ekskluzivne snimke trudne Aleksandre.

Foto: TV Pink Printscreen

Sandra Afrika važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na javnoj sceni, a retko kada je možete videti a da nije sređena. Međutim, kamere „Paparaco lova“ uspele su da je uhvate bez šminke i to na beogradskom Buvljaku, a kako Sandra izgleda u ovom izdanju, pogledajte u večerašnjem „Paparaco lovu“.

Foto: TV Pink Printscreen

Očekuje vas još mnogo ekskluzivnih snimaka, zato ne propustite „Paparaco lov“ večeras u 22 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Aleksandra Tomić

#Ana Pendić Radoš

#Anastasija Ražnatović

#Andrija Milošević

#Bogdan Srejović

#Marko Marković

#Paparaco lov

#Paparazzo Lov

#RTV Pink

#Sandra Afrika

#Stanija Dobrojević

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Televizija Pink

#Zadruga

#Zadrugovizija

#emisija

#voditeljka